16. nov, 2016

Hallå där ute! Det här är den enda bild jag kan bjuda på just nu. Snickarna håller på att inreda garaget samtidigt som dom kör inne i huset. Det ska isoleras och gipsas här inne.

Elektrikern är i full gång inne i huset. I måndags var Oskar på möte med honom där dom gick igenom hur vi vill ha belysningen inne och även fasadbelysningen utomhus. Inomhus kommer vi ha spotlights i båda badrummen, biorummet, hallen och köket. Kommer bli så bra!

Vi har dessutom sagt upp vårt boende nu.. Känns läskigt, men vi bör bo i huset inom 3 månader!

9. nov, 2016

Hej! Ber om ursäkt för att vi inte har bloggat på ett tag, men de har varit annat och de har blivit att bloggen har glömts bort lite tyvärr.. Men lägger ofta ut bilder på Instagram, så gå in och följ oss där! Sök på ungtparbygger!

Hur som helst.. Nu har snickarna varit ute vid huset varje dag i snart 3 veckor och JÖSSES vad fort det går! Nu har man satt upp alla innerväggar. Men på vissa väggar ska fortfarande isoleras, OSB-skivor och gips ska sättas dit, men eftersom elektrikern kommer imorgon (torsdag) så är alla väggar inte helt klara än.
Idag beställde vi dessutom kaklet till badrummet då de är 4 veckors leveranstid på det. Längtar efter att få se det svarta marmorgolvet!

Bilderna ovan är tagna ikväll, utom den längst upp till vänster. Vi valde att klä in takfoten och är supernöjda med resultatet!

Vi får se om vi hinner med ett till besök i huset den här veckan, så to be continued.... ;-)

18. okt, 2016

Halloj! Efter ett litet bygguppehåll så kommer äntligen dom nya snickarna och fortsätter med huset nu på torsdag. Anledningen till att de blev uppskjutet var för en kurs och ett akutjobb som var tvunget att göras.. Inget att göra nånting åt, men nu börjar det äntligen bli dags igen!

Har dessutom lagt upp fler bilder nu under Bildspel!

Och glöm inte heller att följa oss på Instagram!
Sök på "ungtparbygger" så dyker vi upp :)

29. sep, 2016

Ojojoj, vilka dagar det har varit!
Igår onsdag, så började man att resa väggarna kl 6 på morgonen. Den första lastbilen var på plats redan kvällen innan. Allt har gått som på räls, det enda som satte lite käppar i hjulen var vädret.. Igår ösregnade det på morgonen, men det gav sig sen fram emot lunchtid, sen kom de bara småstänk resten av dagen. Snickarna har jobbat sjukt bra! Dom lämnade inte huset förrän taket var helt tätt, så igår var det en lång dag för dom. Idag gjordes det sista på taket och lite inuti. Nu kommer bygget att stå stilla i 2,5 vecka tills dom nya snickarna kommer och fortsätter på huset.

Vi är så lyckliga att det faktiskt känns på riktigt nu. Men ändå är det så overkligt.. Är detta verkligen vårat? Ska vi BO här? Jag (Elin) kommer nog att förstå detta den dagen flyttlasset går från våran lägenhet här i stan och när vi lämnat in lägenhetsnycklarna till hyresvärden. Fram tills dess så längtar vi nåt galet tills vi kan flytta in!

27. sep, 2016

Första lastbilen är på plats och imorgon bitti kl 6.00 drar det igång!